turisme rural a catalunya

Entorn

L’ Entorn Rural del Solsonés, també ens ofereix diverses activitats per gaudir durant l’estada a la casa.

Els hostes poden gaudir de les diferents rutes, tant a peu com en bici, per corriols o antics camins de desembosc que ens ofereix la finca, des de la ruta que passa pel riu d’Odèn amb l’entranyable refugi, a les rutes que s’endinsen al cor de la finca on  alguns dels roures mil·lenaris són testimonis de tot. En una de les rutes a peu, també podem arribar fins a l’ermita de Timoneda.

Per aquells aficionats als bolets, la finca de Palou és una finca molt boscosa que permet gaudir d’aquesta activitat ben a prop de la casa.

A uns 20 minuts de la casa, trobem activitats com el Kayak per gaudir en família, i pels més atrevits, l’activitat de bungee jumping, que amb els seus  122 metres es converteix amb el tercer salt en elàstic més alt del món. Tot això ho trobem al pantà de la Llosa del Cavall, a 30 minuts de Palou del call.

Per a una activitat més tranquil·la, trobem el Zoo dels Pirineus, un zoo molt poc habitual on petits i grans podran acariciar i alimentar a alguns animals salvatges i aprendre sobre la protecció de la natura.

Durant la temporada d’hivern, l’estació d’esquí del Port del compte es troba a escassos 20 minuts de la casa, on els més petits també poden trobar el seu espai per gaudir amb la neu i amb els trineus. També trobem, a uns 45 minuts, l’estació de Tuixent-La Vansa, on es poden realitzar activitats com l’esqui a fons, de muntanya i rutes amb raquetes.

A 20 minuts de la casa, trobem el municipi de Solsona, on podem visitar el seu casc antic i gaudir dels productes que ens ofereixen les petites botigues que hi trobem.

Rural Palou del Call

Castell d´Odèn

Port del Comte

Cascada entorn Palou del Call